Palma Distribucions

Tornar a les seccions

 
 

Mitjana: 1.8/5  

TENIR O ESSER?

de FROMM, ERICH

14.50 €

Tenir o ésser? és un autèntic manifest per a una nova revolució social i psicològica que salvi el nostre planeta en perill d’autodesfeta. És la síntesi del pensament, madur de tota una vida, d’un dels psicoanalistes socials més penetrants del nostre temps.
La tesi d’Erich Fromm en aquest llibre consisteix a entendre la realitat humana com una lluita entre dues maneres d’existir l’home i la humanitat: aquella que tot ho redueix a tenir, i, per tant, concentra el seu esforç en la posessió de coses, riqueses, poder... i aquella que cerca per
damunt de tot ésser, i es basa en l’amor, en la joia de compartir i en una activitat significativa, beneficiosa i no malversadora.
Fromm pensa que el tenir porta el món a frec del desastre psicològic i ecològic; per això delinea aquí un programa brillant per a un canvi psicosociològic que pot fer recular la humanitat del seu curs catastròfic actual.
Erich Fromm, nascut l’any 1900 a Frankfurt (Alemanya), va estudiar a les universitats de Heidelberg i Múnic i a l’Institut Psicoanalític de Berlín. Va ser professor a Alemanya, a Mèxic i als Estats Units, al Berllington College i a les universitats de Yale, Michigan State i Nova York.
Ha estat, fins a la seva mort el 1980, un psicoanalista en exercici. És autor d’obres tan cèlebres
com L’art d’estimar, La por a la llibertat, La societat sana, La condició humana, La revolució de l’esperança, Ètica de la psicoanàlisi.

 
 
100 PORQUÉS DE LAS COSAS

de VARIOS AUTORES

12.00€

 
 
(DE)CONSTRUINT IDENTITATS

de ALONSO VICENT, R.

17.10€

 
 
 
NEGRA I MALLORQUINA

de CASADESUS BORDOY, ALEJANDRO

15.00€

 
 
 
DIARIO SECRETO DE UN DISCIPULO

de BELTRAN ANGLADA, VICENTE

14.95€